top of page

za 08 mei

|

Bron Van Vreugde

Water en vuurceremonie

Loslaten, verwelkomen en transformeren van het oude naar het nieuwe

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Water en vuurceremonie
Water en vuurceremonie

Tijd en locatie

08 mei 2021 19:00

Bron Van Vreugde, Vrasenestraat 109, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Over het evenement

In een vuurceremonie bedanken we voor wat geweest is en verwelkomen we het nieuwe.

In een waterceremonie reinigen we ons van de balast en koorden die aan ons plakken. Vooraleer we het vuur ontsteken, gaan we bij onszelf op onderzoek: wat houdt ons tegen om volledig onszelf te zijn en te worden? Wat belemmert ons om gelukkig te zijn? Wat hoort niet meer bij ons?

Via het water gaan we een krachtig vergevingsritueel in, of het nu gaat om vergeving vragen of vergeving schenken maakt niet uit, beiden zijn krachtig en soms nodig om opnieuw te kunnen beginnen. We ontsteken ritueel het vuur en brengen dank aan de vuurspirit. We offeren alles wat ons tegen houdt, belemmert, niet bij ons hoort, aan het vuur en vragen om het te transformeren naar liefde, kracht, hoop,…

Het water schenken we aan de aarde, de planten om te groeien en te voeden. We geven een hartenwens aan het vuur en vragen om deze wens te bekrachtigen. We danken de vuurspirits en laten het vuur langzaam doven. We sluiten de avond  af bij een warme kop thee. Meebrengen / aandoen : warme kledij , een takje dat je zelf bewust zoekt, met dit takje zal jij je hartenwens aan het vuur geven.

Mochten de Coronamaatregelen niet toelaten dat dit evement doorgaat, wordt het gewoon naar een latere datum verschoven. Er worden geen tickets terugbetaald maar de waarde van je ticket blijft geldig, ook voor andere workshops in de toekomst. Dank voor je begrip hiervoor, heb je vragen, contacteer me!

Tickets

  • Standaard

    € 16,00
  • Sociaal zie info!

    Dit ticket is uitsluitend voor personen met een laag inkomen die anders niet kunnen deelnemen. Gelieve enkel dit ticket te nemen als jij zo iemand bent. De tickets zijn zeer beperkt in aantal.

    € 8,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page