top of page

wo 07 jul

|

Bron Van Vreugde

Dans je licht, dans je schaduw

Dansen met je vreugde, dansen met je kwaadheid, dansen in verbinding, dansen om je plek op te eisen, verbonden met de aarde, verbonden met de spirits, het mag er allemaal zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dans je licht, dans je schaduw
Dans je licht, dans je schaduw

Tijd en locatie

07 jul 2021, 20:00

Bron Van Vreugde, Vrasenestraat 109, 9100 Sint-Niklaas, België

Over het evenement

Ik neem je al dansend mee op een reis doorheen vele lagen van je zijn. Lagen die verbonden zijn aan je emoties , je mag je vreugde dansen en je mag je kwaadheid dansen, je liefde en ook je verdriet, alle emoties zijn welkom. Lagen die verbonden zijn aan je kwaliteiten, je mag je krijger/krijgster laten dansen, je minnaar/ minares, je ziener/zieneres en alle andere kwaliteiten die diep in jou verscholen zitten. Lagen die verbonden zijn met alles wat in het licht mag staan en lagen die verbonden zijn met alles wat we in de schaduw willen laten. 

We maken al dansend een reis door jouw zijn, door datgene wat die avond naar boven wil komen.

Ik neem je mee doorheen een mix van muziek die je in contact brengt met je emoties en kwaliteiten, ik nodig je uit met oefeningen om nog dieper contact te maken met wat er al is. 

We sluiten de dans af met een korte deelcirkel.

Neem contact met me op voor de korting op je sociaal ticket!

Tickets

 • standaard

  € 16,00
  Verkoop geëindigd op
 • Sociaal zie info voor reductie

  Voor wie het wat minder heeft. De standaard prijs is dezelfde maar je kan een kortingscode aanvragen waardoor je minder betaalt. Vraag eerst je code aan en betaal dan pas je ticket

  € 16,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page