top of page

za 11 jul

|

Bron Van Vreugde

De JA achter NEE

Je hebt zo lang over je heen laten lopen. Je wist vaak zelf niet wat je wou of niet wou. Maar dat verandert nu. Nu geef je je grenzen aan. Je zegt nee.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De JA achter NEE
De JA achter NEE

Tijd en locatie

11 jul 2020 14:00 – 17:00

Bron Van Vreugde, Vrasenestraat 109, 9100 Nieuwkerken-Waas, Belgium

Over het evenement

Je hebt zo lang over je heen laten lopen. Je wist vaak zelf niet wat je wou of niet wou. Maar dat verandert nu. Nu geef je je grenzen aan. Je zegt nee. Het is eng, maar het lukt je steeds vaker. Eén ding is niet veranderd. Je ervaart nog steeds dat ze over je heen willen lopen. Je bent nog steeds bang dat jouw noden er niet toe zullen doen. 

Achter jouw nee schuilt een ja om een mooie behoefte van jou te beschermen. En achter de vraag van de ander schuilt een uitnodiging aan jou om bij te dragen aan iets heel dierbaars. Het heeft allebei bestaansrecht, wat jij nodig hebt, en wat de ander nodig heeft. 

Wat als een grens geen eindpunt zou zijn? Maar een ontmoetingspunt? Waar je op zoek kunt gaan naar een ja aan jezelf én aan de ander? Waar je kan begrenzen én verbinden? 

In deze workshop gaan we verkennen hoe het is om zorg te dragen voor onszelf én voor de ander. We bouwen de oefeningen langzaam op en exploreren in drie velden van contact: aankijken, aanspreken en aanraken. Als je weerstand voelt tegen een oefening, kan je op zoek gaan naar de ja achter je nee, en beslissen om een onderdeel niet of op een andere manier mee te doen. 

De inspiratie voor deze workshop komt uit Geweldloze Communicatie, heart IQ en Tantra. 

Je bent welkom vanaf 13u30 voor gezellig aankomen met thee en versnaperingen. We starten om 14u. Om een veilige sfeer te kunnen opbouwen, is het niet mogelijk om later aan te sluiten, dus wees zeker op tijd. We eindigen rond 17u. 

Kostprijs: €40. 

Je deelname is bevestigd als je een ticket van €20 betaalt.  De overige €20 betaal je cash ter plaatse.Mocht de kostprijs een bepalende factor zijn om niet deel te nemen, neem contact met ons op. We willen graag iedereen de kans geven om deel te nemen!

Maximaal 20 deelnemers. 

Wie zijn we? 

Frédéric Cotman 

Geeft en begeleidt workshops en trainingen in verbindende communicatie en heeft meerdere opleidingen gevolgd in geweldloze / verbindende communicatie, boeddhistische meditatie, mindfulness en tantra. Zijn passie ligt erin om hoofd, hart, lichaam en geest te integreren in het pad van spirituele groei. Zijn kracht is om een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creëren door een rustige uitstraling, onvoorwaardelijke aanwezigheid en aandacht voor alle noden. 

Ann De Bruycker

 Ik begeleid knuffelavonden, knuffeldans, vrouwencirkels, sound journeys en heb een praktijk voor massage, healing en coaching. Het is mijn passie om mensen terug dichter bij zichzelf te brengen door liefdevolle aanwezigheid en een luisterend oor. Ik ben ook opgeleid in cirkelwerk bij heart IQ, een communicatie vanuit het hart.

Tickets

  • Inschrijvingsgeld

    Betaal nu 20 euro en 20 euro bij aankomst

    € 20,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page