top of page

ma 14 jun

|

Bron Van Vreugde

Landen bij jezelf en elkaar

Jezelf kunnen en mogen zijn, jezelf tonen en in de ogen van de ander de reflectie van jezelf zien... Zachte aanrakingen die je dichter thuis brengen...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Landen bij jezelf en elkaar
Landen bij jezelf en elkaar

Tijd en locatie

14 jun 2021, 20:00

Bron Van Vreugde, Vrasenestraat 109, 9100 Sint-Niklaas, België

Over het evenement

Jezelf mogen zijn, zonder jezelf in te houden, zonder rekening te hoeven houden met hoe jij over komt bij de ander,  gewoon omdat je vanuit je hart communiceert, vanuit jouw eigenheid en de ander alleen kan ontvangen in liefde en met compassie.

Luisteren vanuit je hart, zonder oordeel, gewoon voelen wat het met je doet en waar voor jou de ander de waarheid spreekt en waar het voor jou niet klopt.

Helemaal jezelf mogen zijn met alles wat er is, je blijdschap, je liefde, je angst, je woede, je frustratie, je pijn, je enthousiasme, echt mét alles mogen zijn.

Laat jij jezelf toe om gezien te worden, gehoord te worden?

Kun jij je openstellen voor het verhaal van de ander?

We luisteren naar elkaar, naar elkaars verhaal. Via ons lichaam, muziek, emotie, dans, zachte aanrakingen, nodig ik uit om meer te gaan voelen, meer te gaan belichamen zodat je via een andere invalshoek naar iets kan gaan kijken.

Ik nodig via oefeningen uit om open te staan voor jezelf en de ander om zo dieper in verbinding te komen met jezelf en die ander.

Je mag helemaal thuiskomen, je mag helemaal landen!

Voel je welkom met alles!

Bijdrage volledig op donatie, je geeft wat voor jou goed voelt om te geven. 

(Kleine randopmerking : vrije bijdrage betekent niet geen bijdrage, ik nodig je echt uit om de cirkel van geven en ontvangen rond te maken!)

Tickets

  • deelname ticket

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page