top of page

di 11 apr

|

Bron Van Vreugde

Meditatie en orakel avond

Kom helemaal tot rust en in het nu aanwezig.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meditatie en orakel avond
Meditatie en orakel avond

Tijd en locatie

11 apr 2023, 20:00

Bron Van Vreugde, Vrasenestraat 109, 9100 Sint-Niklaas, België

Over het evenement

Mediteren kan je leren, eigenlijk is het vrij eenvoudig. Je richt je aandacht op iets, een woord, een zin, klank, beeld, kleur,... Je kan ook met je adem werken of al bewegend mediteren ( actieve meditatie)

In het dagelijkse leven komt er veel op ons af, gewaarwordingen, emoties, gedachten, indrukken van buitenaf. Bij het mediteren vernauw je je focus en kalmeer je je geest.

Een aantal voordelen van meditatie zijn :

- het  vermindert stress

- het bevordert je emotionele welzijn

- het verbetert je zelfbewustzijn

- het verbetert je concentratievermogen

- het verbetert je slaap

Op deze avond begeleid ik jou in een visuele meditatie, aangevuld met ademwerk, mindfulness en helende liederen en klank.

Na de meditatie is er ruimte om vragen te stellen aan de orakelkaarten en kunnen we als je dat wil samen naar de betekenis zoeken ( er zijn diverse orakels aanwezig).

Iedereen kan deelnemen, ook als je weinig ervaring hebt met mediteren, wil je graag eens alle aspecten van meditatie uitzoeken dan raad ik je aan om de reeks " starten met mediteren" te volgen die binnenkort aangekondigd zal worden.

Omdat ik geloof dat iedereen moet kunnen deelnemen aan mijn events, laat ik je vrij je bedrag te kiezen met een minimum van de kostprijs ( zaal, thee, verwarming, andere onkosten). Het is fijn als je meer geeft dan enkel het minimum. Dank alvast voor je bijdrage vanuit het hart.

Tickets

  • meditatie

    Betaal wat je wilt
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page